DavesFunStuff MegaBirthdays Pay Webmaster Amazon Surf Anonymously

Please Pay Webmaster:$2$5$10$20$50$100$ANY


You are at the section Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules

1976

New Mickey Mouse Club 1977

Kaptain Kool and the Kongs theme song 1976

The Kids from C.A.P.E.R. theme (1976)

Monster Squad (TV series with Fred Grandy) 1976

Animals Animals Animals

Schedule 1976-77:

CBS: (Sep-Feb) (Times ET/PT)
8am - Sylvester and Tweety
8:30 - Bugs Bunny/Road Runer Hour
9:30 - Tarzan, Lord of the Jungle
10am - Shazam/Isis Hour
11am - Ark II
11:30 - Clue Club
12pm - Fat Albert and The Cosby Kids
12:30 - Way Out Games
1pm - CBS Children's Film Festival (60 min)

CBS: (Feb)
8am - Sylvester and Tweety
8:30 - Clue Club
9am - Bugs Bunny/Road Runner Show (30 mins)
9:30 - Tarzan, Lord of the Jungle Hour
10am - The New Adventures of Batman (60 mins)
11am - Shazam/Isis Hour
12pm - Fat Albert and The Cosby Kids
12:30 - Ark II
1pm - Way Out Games
1:30 - CBS Children's Film Festival (30 min)

CBS: (Jun)
8am - Sylvester and Tweety
8:30 - Clue Club
9am - Bugs Bunny/Road Runner Hour (60 mins)
10am - Tarzan, Lord of the Jungle
10:30 - The New Adventures of Batman (30 mins)
11am - Shazam/Isis Hour
12pm - Fat Albert and The Cosby Kids
12:30 - Ark II
1pm - CBS Children's Film Festival (60 min)

(Sunday AM)
9am - Hudson Brothers Razzle Dazzle Show
9:30 - Far Out Space Nuts

ABC: (Sep-Nov?) (central/west coast, subtract one hour)
8am - Tom and Jerry/Grape Ape/Mumbly Show
9am - Jabberjaw
9:30 - Scooby Doo/Dynomutt Hour (60 min)
10:30 - The Krofft Supershow (90 mins)
12pm - Junior Almost Anything Goes
12:30 - American Bandstand (60 mins)

ABC: (Sep-Nov?) West Coast when college football is on at 9:30 some weeks
note: not all Western affiliates aired the 4-6pm sows
7am - Tom and Jerry/Grape Ape/Mumbly Show
8am - Jabberjaw
8:30 - Scooby Doo/Dynomutt Hour (60 min)
9:30 - College Football double-header
4pm - Junior Almost Anything Goes
4:30 - The Krofft Supershow (90 mins)
American Bandstand and Wide World of Sports are pre-empted

ABC: (Dec-Jan) ET, for PT and CT, subtract one hour
8am - Tom and Jerry/Mumbly Show (1/2 hour)
8:30 - Jabberjaw
9am - Scooby Doo/Dynomutt Show (90 min)
10:30 - Krofft Supershow (60 mins)
11:30 - Super Friends
12pm - Junior Almost Anything Goes (Sep-Feb)
12:30 - American Bandstand

ABC: PT Dec 11, 1976
7am - Tom and Jerry/Mumbly Show (1/2 hour)
7:30 - Jabberjaw
8am - Scooby Doo/Dynomutt Show (90 min)
9:30 - Krofft Supershow (60 mins)
10:30 - Pioneer Bowl
1:30 - Super Friends
2pm - Junior Almost Anything Goes (Sep-Feb)
2:30 - American Bandstand


ABC: (Sunday AM) Sep-Jan
10:30 - New Adventures of Gilligan
11am - The Oddball Couple (Sep-Feb)
11:30 - Animals Animals Animals
NOON PT - Issues and Answers
12:30 PT - Directions

ABC: (Feb 77)
8am - Tom and Jerry/Mumbly Show (1/2 hour)
8:30 - Jabberjaw
9am - Scooby Doo/Dynomutt Show (90 min)
10:30 - Krofft Supershow (60 mins)
11:30 - Super Friends
12pm - The Oddball Couple (Feb-Sep)
12:30 - American Bandstand

ABC Day After Thanksgiving Cartoon Promo Special
(November 26, 1976)
TBA

ABC Sundays: (Feb 77)
10:30 - New Adventures of Gilligan
11am - Junior Almost Anything Goes (Feb-Sep)
11:30 - Animals, Animals, Animals

Note on NBC: when The Baseball Game of the Week was in season, Western
affiliates aired the 12pm and 12:30pm ET shows at their discretion or
not at all. Some aired them beginning at 2:30pm PT, some delayed them
to Sunday mornings at various times.

NBC:
8am - Woody Woodpecker
8:30 - It's the All New Pink Panther Laugh-and-a-Half Hour-and-a-Half Show Introducing Misterjaw (90 minutes)
10am - McDuff the Talking Dog (Sep-Nov)
10:30 - Monster Squad
11am - Land of the Lost
11:30 - Big John, Little John
12pm - The Kids From C.A.P.E.R. (Sep-Nov)
12:30 - Muggsy

NBC: (Nov 27-Apr 2)
8am - Woody Woodpecker
8:30 - It's the All New Pink Panther Laugh-and-a-Half Hour-and-a-Half Show Introducing Misterjaw (90 minutes)
10am - Speed Buggy
10:30 - Monster Squad
11am - Space Ghost and Frankenstein Jr.
11:30 - Big John, Little John
12pm - Land of the Lost
12:30 - Muggsy (through Apr 2)

NBC: (Apr 9-Sep 3)
8am - Woody Woodpecker
8:30 - It's the All New Pink Panther Laugh-and-a-Half Hour-and-a-Half Show Introducing Misterjaw (90 minutes)
10am - Speed Buggy
10:30 - Monster Squad
11am - Space Ghost and Frankenstein Jr.
11:30 - Big John, Little John
12pm - Land of the Lost
12:30 - The Kids From C.A.P.E.R. (Apr 9-Sep 3)
Menu: Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules Main Page 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001
Related: SDN Home Page SDN News UnPaper The SDN Archives CD-R 91X Top 91 Yearly Charts Memories of Analog Television Cable TV History Retro Southern California TV Guides History of Network Daytime TV Schedules Saturday Morning Cartoon Schedules Festivus Day Game Shows on DVD HD Radio Ooma Telo Free Home Phone Service Dave Per View Movies Smart TVs and More WiFi Radio Satellite Radio Instant Comedy Videos Instant Western Videos
Market Zone: Amazon Electronics Hide My IP - Surf Anonymously Data Storage Batteries TV Shows Video Games Groceries Fresh Foods Amazon Instant Video Western Movies/TV Smartphones TV Sets Animated Video Science Fiction Music Downloads Books Cookbooks Comedy Video WiFi Radio Software Website Hosting
TV Zone: Star Wars Star Trek CSI NCIS Silicon Valley Seinfeld Eight is Enough M*A*S*H Cheers Married...With Children Westworld Game of Thrones House of Cards Big Bang Theory Veep Everybody Loves Raymond South Park Doctor Who Batman
Notable: The Del: Dave's Entertainment Library! Celebrities a2z Hit Song Titles Stuff! Calendars Picture Gallery SDN Media News and More Donate Cash
Footer: Dave's Fun Stuff Mega Birthdays Contact Webmaster
Support This Site:


Surf Anonymously with HideMyIP!
Check Out Hide My IP.
Surf Anonymously



more information

© 1995-2017. davesfunstuff.com All Rights Reserved. Reproduction of any part of this website without expressed written consent is prohibited.