DFS $$$ Books TV MB Grocery Pix Music



You are at the section Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules

1977

N_B_C 1977 Saturday morning promos & bumpers

Schedule 1977-78: Checked: Mar 25

CBS: (Sep-Oct) (Times ET/PT)
8am - Bugs Bunny/Road Runner Show (60 minutes)
9am - What's New, Mr. Magoo? (replaced midseason)
9:30 - Skatebirds (one hour, replaced in January)
10:30 - Space Academy (moved in midseason)
11am - Batman/Tarzan Adventure Hour
12pm - Wacko (Sep-Oct)
12:30 - Fat Albert and the Cosby Kids (Sep-midseason)
1pm - The Secrets of Isis (Sep-Oct)
1:30 - The CBS Children's Film Festival (30 mins)

CBS: (last Oct) - many holes need to be filled
8am - Bugs Bunny/Road Runner Show (60 minutes)
9am - What's New, Mr. Magoo? (replaced midseason)
9:30 - Skatebirds (one hour, replaced in January)
10:30 - Space Academy (moved in midseason)
11am - Batman/Tarzan Adventure Hour
12pm - Secrets of Isis?
12:30 - Fat Albert and the Cosby Kids (Sep-midseason)
1pm - ?
1:30 - The CBS Children's Film Festival (30 mins)

CBS (Midseason): (need replaced schedules as CBS made many changes)
8am - Bugs Bunny/Road Runner Show (to 90 in midseason)
8am - Skatebirds (1/2 hour) (January-?)
8am - The Three Robotic Stooges (midseason)
9am - Speed Buggy (midseason)
12pm - The Secrets of Isis (Oct)
1pm - Fat Albert and the Cosby Kids (midseason)

When did CBS change to this schedule?
CBS (March 25, 1978) - WDEF Ch. 12 Chattanooga (CBS)
8am - Three Robonic Stooges
8:30 - Speed Buggy
9am - Bugs Bunny/Road Runner Show (90 minutes)
10:30 - Batman/Tarzan Adventure Hour
11:30 - The Secrets of Isis
12pm - Fat Albert and the Cosby Kids
12:30 - Space Academy
1pm - What's New, Mr. Magoo?
1:30 - The CBS Children's Film Festival (30 mins)

CBS: (Sunday AM)
9am - Ark II (Sep-Oct)
9:30 - Ghost Busters (Sep-?)
The Archies ?
Wacko (Oct)
Way Out Games

CBS since Sun Jan 28, 1979
9-10am ET - CBS News Sunday Morning
Expanded to 90 minutes in 1981
9-10:30am ET - CBS News Sunday Morning

ABC: (central and west, subtract one hour)
8am - The All-New Superfriends Hour
9am - Scooby's All-Star Laff-a-Lympics (2 hours)
11am - The Krofft Supershow
12pm - Weekend Specials
12:30 - American Bandstand (60 minutes)

ABC: (West coast when College Football double header airs)
not all ABC affiliates aired the 4-5:30pm delayed shows
6:30am - The All-New Superfriends Hour
7:30am - Scooby's All-Star Laff-a-Lympics (2 hours)
9:30am - College Football Double-Header
4pm - The Krofft Supershow
5pm - Weekend Specials
American Bandstand and Wide World of Sports are pre-empted

ABC Day After Thanksgiving Cartoon Promo Special
(November 25, 1977)
TBA

ABC (Sunday AM)
10:30 - Jabberjaw
11am - The Grape Ape Show?
11:30 - Animals Animals Animals

Note on NBC: when The Baseball Game of the Week was in season, Western
affiliates aired the 12pm and 12:30pm ET shows at their discretion or
not at all. Some aired them beginning at 2:30pm PT, some delayed them
to Sunday mornings at various times.

NBC: (Fall)
7:30 - The Think Pink Panther Show (Sep-Jan)
8am - C.B. Bears (60 min) (Sep-Jan)
9am - The Young Sentinels
9:30 - The New Archie/Sabrina Hour (Sep-Oct)
10:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali (Sep-Jan)
11am - Thunder (Sep-Jan)
11:30 - Search and Rescue: The Alpha Team (Sep-Jan)
12pm - Baggy Pants and the Nit Wits (Sep-Jan)
12:30 - The Red Hand Gang (Sep-Nov)

NBC: (Oct) - may be inaccurate
7:30 - The Think Pink Panther Show (Sep-Jan)
8am - C.B. Bears (60 min) (Sep-Jan)
9am - The Young Sentinels
9:30 - The Bang Shang Lalapalooza Show (Archies reruns) (Oct-Jan)
10am - Super Witch (Sabrina reruns) (Oct-Jan)
10:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali (Sep-Jan)
11am - Thunder (Sep-Jan)
11:30 - Search and Rescue: The Alpha Team (Sep-Jan)
12pm - Baggy Pants and the Nit Wits (Sep-Jan)
12:30 - The Red Hand Gang (Sep-Dec)

NBC: (Dec 17) - may be inaccurate
NOTE: This was from KCRA 3 Sacramento's schedule
adjusted for Pacific time. It's assumed that it didn't
carry the Pink Panther show
7:30 - The Think Pink Panther Show (Sep-Jan)
8am - C.B. Bears (60 min) (Sep-Jan)
9am - Space Sentinels
9:30am - Super Witch (Sabrina reruns) (Oct-Jan)
10am - The Bang Shang Lalapalooza Show (Oct-Jan)
10:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali (Sep-Jan)
11am - Thunder (Sep-Jan) (KCRA carried it at NOON PT)
11:30 - Search and Rescue: The Alpha Team (Sep-Jan)
12pm - Baggy Pants and the Nit Wits (Sep-Jan)
12:30 - The Red Hand Gang (Sep-Dec)

NBC: (Feb) - may be inaccurate
7:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali
8am - Hong Kong Phooey (Feb)
8:30 - Go-Go Globetrotters (2 hours) (Feb)
10:30 - Space Sentinels
11am - The Pink Panther
11:30 - Baggy Pants and the Nit Wits
12pm - Land of the Lost
12:30 - Thunder

NBC: (spring 78) - may be inaccurate
7:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali
8am - Hong Kong Phooey (Feb)
8:30 - Go-Go Globetrotters (2 hours) (Feb)
10:30 - Space Sentinels
11am - The Pink Panther
11:30 - Land of the Lost
12pm - The Red Hand Gang
12:30 - Thunder

NBC: (Mar 25, 1978) - from WRCB Ch. 3 Chattanooga (NBC)
7:30 - I am the Greatest: The Adventures of Muhammad Ali
8am - Hong Kong Phooey
8:30 - Go-Go Globetrotters (2 hours)
10:30 - The Pink Panther
11am - Baggy Pants and the Nitwits
11:30 - Space Sentinels
12pm - Land of the Lost
12:30 - Thunder

Menu:
Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules Main Page 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001
Related:
SDN Home Page SDN News UnPaper The SDN Archives CD-R 91X Top 91 Yearly Charts Memories of Analog Television Cable TV History Retro Southern California TV Guides History of Network Daytime TV Schedules Saturday Morning Cartoon Schedules Festivus Day Game Shows on DVD HD Radio Ooma Telo Free Home Phone Service Dave Per View Movies Smart TVs and More WiFi Radio Satellite Radio Instant Comedy Videos Instant Western Videos
Market Zone:
Amazon Electronics Let's Read Books! Hide My IP - Surf Anonymously Data Storage Batteries TV Shows Video Games Groceries Amazon Instant Video Western Movies/TV Smartphones TV Sets Animated Video Science Fiction Music Downloads Cookbooks Comedy Video WiFi Radio Software Website Hosting
TV Zone:
Star Wars Star Trek CSI NCIS Silicon Valley Seinfeld Eight is Enough M*A*S*H Cheers Married...With Children Westworld Game of Thrones Sabrina the Teenage Witch Big Bang Theory Veep Everybody Loves Raymond South Park Doctor Who Batman
Notable:
The Del: Dave's Entertainment Library! Celebrities a2z Hit Song Titles Stuff! Calendars Picture Gallery SDN Media News and More Donate Cash
Footer:
Dave's Fun Stuff Mega Birthdays Contact Webmaster


Please Pay Webmaster:$2$5$10$20$50$100$ANY

© 1995-2017. davesfunstuff.com All Rights Reserved. Reproduction of any part of this website without expressed written consent is prohibited.