DavesFunStuff MegaBirthdays Contact Hide My IP Amazon Instant Video Donate Cash Webhosting Electronics



You are at the section Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules

1979

Hot Hero Sandwich 1979

Plasticman 1979

Schedule 1979-80:

CBS: (Times ET/PT)
8am - The All-New Popeye Hour
9am - The Bugs Bunny/Road Runner Show
10:30 - Tarzan and the Super Seven
12pm - Space Academy
12:30 - Fat Albert and The Cosby Kids
1pm - Jason of Star Command?
1:30 - 30 Minutes

8am - The New Adventures of Mighty Mouse and Heckle and Jeckle
9am - Bugs Bunny/Road Runner Show (90 minutes)
10:30 - All New Popeye Hour
11:30 - Fat Albert and The Cosby Kids
12pm - Jason of Star Command
12:30 - Tarzan and the Super Seven (60 minutes)
1:30 - 30 Minutes

CBS: (spring)
8am - The New Adventures of Mighty Mouse and Heckle and Jeckle
9am - Bugs Bunny/Road Runner Show (90 minutes)
10:30 - All New Popeye Hour
11:30 - Fat Albert and The Cosby Kids
12pm - Shazam! (spring, date unknown)
12:30 - Tarzan and the Super Seven (60 minutes)
1:30 - 30 Minutes

CBS: (Sunday AM)
9am - Three Robotic Stooges
9:30 - Skatebirds

CBS: Revised by Apr 26, 1980
9am - Skatebirds
9:30 - Jason of Star Command

ABC: (ET. for CT/PT, subtract one hour)
8am - The World's Greatest Super Friends
9am - The Plastic Man Comedy/Adventure Show (2 hours)
11am - Spider Woman
11:30 - Scooby and Scrappy Doo
12pm - Weekend Specials
12:30 - American Bandstand (60 minutes)

When college football aired at NOON ET/11am CT/9am PT
12pm - College Football Pre-Game
12:30pm - College Football Double-Header

ABC: (West coast when College Football double header airs)
not all ABC affiliates aired the 4-6pm delayed shows
Not sure but this is probable:
7am - The Plastic Man Comedy/Adventure Show (2 hours)
9am - College Football Pre-Game
9:30am - College Football Double-Header
4pm - The World's Greatest Super Friends
5pm - Spider Woman
5:30 - Scooby and Scrappy Doo
Weekend Specials, American Bandstand and Wide World of Sports are pre-empted

ABC: (Spring)
8am - The World's Greatest Super Friends
9am - The Plastic Man Comedy/Adventure Show (90 min)
10:30 - Scooby and Scrappy Doo
11:30 - Captain Caveman and the Teen Angels
        (another source listed Kids World)
12pm - Weekend Specials
12:30 - American Bandstand (60 minutes)

ABC: (Summer- listing from Aug)
8am - The World's Greatest Super Friends
9am - The Plastic Man Comedy/Adventure Show (90 mins)
10:30 - Scooby and Scrappy Doo (60 mins)
11:30 - Scooby's Laff-a-Lympics
12pm - Weekend Specials
12:30 - American Bandstand (60 minutes)

Note: Wikipedia lists Captain Caveman and the Teen Angels on the spring
schedule of ABC, but Wikipedia has inaccurate scheduling of the network's block.

ABC Day After Thanksgiving Cartoon Promo Special
(November 23, 1979)
TBA
(I'm not sure what year ABC discontinued airing the Friday Cartoon specials)

ABC: (Sunday AM)
10am - Kids are People Too (collapsable 1/2 hour segment, pre-empted by some affilliates)
(not sure if this half hour still in use)
10:30 - Kids are People Too (second and third half hours)
11:30 - Animals Animals Animals
NOON - Issues and Answers
12:30 - Directions

NBC:
7:30 - The Bay City Rollers
8am - Daffy Duck Show
8:30 - Casper and The Space Angels
9am - Fred and Barney Meet The Thing
10am - The Super Globetrotters
10:30 - The New Schmoo
11am - The New Adventures of Flash Gordon
11:30 - Godzilla
12pm - Jonny Quest
12:30 - The Jetsons

NBC Revised in Feb?
7:30 - The Bay City Rollers
8am - Super Globetrotters
8:30 - Casper And The Angels
9am - Fred And Barney Meet The Shmoo
10:30 - Daffy Duck Show
11am - Godzilla
11:30 - ?
12pm - Jonny Quest
12:30 - Jetsons

NBC Revised by Apr 26, 1980
7:30 - The Bay City Rollers
8am - Super Globetrotters
8:30 - Casper And The Angels
9am - Fred And Barney Meet The Shmoo
10:30 - Daffy Duck Show
11am - Jetsons
11:30 - Jonny Quest
12 N - Godzilla
12:30 - The New Adventures of Flash Gordon

NBC (Aug) from an NBC affilliate
7:30 - The Bay City Rollers
8am - Godzilla/Globetrotters
9am - Fred and Barney Meet The Shmoo
10:30 - Daffy Duck Show
11am - The Jetsons
11:30-1pm - ? (the affilliate pre-empted the shows)

Note: Wikipedia lists an inaccurate spring schedule for NBC.
the Super Globetrotters and Fred and Barney Meet The Shmoo are on the sked.
Menu: Uncle Ray's Saturday Morning Cartoon Schedules Main Page 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001
Related: SDN Media Blog SDN Media/Wires Aircheck, The Story of Top 40 Radio in San Diego 91X Top 91 Yearly Charts The O.B. Ranger Memories of Analog Television Cable TV History Retro Southern California TV Guides History of Network Daytime TV Schedules Saturday Morning Cartoon Schedules Festivus Day SDN Archives CD-R Game Shows on DVD TV Died Dave's Fun Stuff Radio
Market Zone: Amazon Electronics Hide My IP Data Storage Batteries TV Shows Video Games Groceries Amazon Instant Video Western Movies/TV Smartphones TV Sets Animated Video Science Fiction Music Downloads Cookbooks Comedy Video WiFi Radio Software
TV Zone: Star Wars Star Trek CSI NCIS Buffy the Vampire Slayer Seinfeld Eight is Enough M*A*S*H Cheers Married...With Children Sabrina the Teenage Witch Game of Thrones House of Cards Big Bang Theory Veep Everybody Loves Raymond South Park Doctor Who Batman
Notable: The Del: Dave's Entertainment Library! Cartoons Let's Laugh! Let's Watch TV! Celebrities a2z Let's Listen to Music! Hit Song Titles Dave's Fun Stuff Radio Stuff! SDN Media Blog Website Hosting Donate Cash
Footer: Dave's Fun Stuff Mega Birthdays Contact Webmaster
Support This Site:



Surf Anonymously with HideMyIP!
Check Out Hide My IP.
Price: $29.95 USD



more information

© 1995-2017. davesfunstuff.com All Rights Reserved. Reproduction of any part of this website without expressed written consent is prohibited.